Рецепти

З майонезом

Печиво на майонезі

Печиво на майонезі
Такого цікавого рецепту ще не було! Вважаєте, що майонез можна додавати тільки до других страв? А як же побалувати себе чимось солоденьким? Майонез Гуляй-поле допоможе навіть із цим! Сьогодні приготуємо печиво на майонезі! Ви таке взагалі коли-небудь чули?
Нам знадобиться:
🧈 вершкове масло – 200 г + 10 г для змащування листа
🥛 майонез ТМ Гуляй-поле – 200 г
🥚 яйце – 1 шт.
🍚 дрібний цукор – 150 г
🌼 ванільний цукор – 2 ч. л.
🌾 борошно – 550-600 г
🧂 сіль – 1/2 ч. л.
🥮 розпушувач – 1 ч. л.
Крок 1
Вершкове масло наріжте маленькими кубиками, складіть у велику миску і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі. Майонез і яйця дістаньте з холодильника.
Крок 2
Коли вершкове масло стане м’яким, перемішайте його виделкою або вінчиком. Додайте майонез і злегка збийте все разом до отримання маси однорідної консистенції.
Крок 3
Яйце збийте міксером зі звичайним і ванільним цукром.
Крок 4
Отриману яєчну суміш, збиваючи вінчиком або міксером на низькій швидкості, додайте до олійно-майонезної. У результаті повинна вийти однорідна маса.
Крок 5
Зверху над мискою з масою просійте всю муку з розпушувачем і сіллю. Ретельно перемішайте. Тісто для печива на майонезі готове.
Крок 6
Тісто перекладіть столовою ложкою в кулінарний мішок з великою фігурною насадкою. Якщо його розмір не дає можливості помістити всередину все тісто, викладайте частинами.
Крок 7
Деко вистелити папером для випічки і змастити вершковим маслом. Нанесіть на нього з кондитерського мішка невеликі порції тіста на відстані 1 см один від одного. Випікайте печиво до рум’янцю 15-20 хвилин при 200 ° C.
Смачного!

Закуска «Рафаелло» з майонезом

Закуска «Рафаелло» з майонезом
Легка закуска “Рафаелло” – смачне і гарне блюдо з яєць, сиру та часнику – обов’язково порадує ваших домашніх та здивує гостей.
Продукти (на 4 порції)
• 🧀 Сир – 200 г
• 🥚 Яйця – 4 шт.
• 🧄 Часник – 3-4 зубчики (20 г)
• 🦀 Крабові палички – 1 пачка (200 г)
• 🍚 Майонез «Гуляй-поле» – 3 ст. л. (100 г)
• 🥗 Листя салату (для подачі)
1. яйця відварити вкруту та натерти на дрібній тертці
2. додати сир, натертий на дрібній тертці
3. додати часник, видавлений через прес. І звичайно ваш улюблений майонез “Гуляй-поле”
4. добре перемішати 5. з приготовленої маси зробити кульки завбільшки з цукерку “Рафаелло” і обваляти їх в попередньо натертих на дрібній тертці крабових паличках.
Подавати закуску “Рафаелло” на листях салату.
Смачного!😋

З соусом

Салат из брокколи, с курицей, сыром и грибным соусом ТМ Гуляй Поле

Салат из брокколи, с курицей, сыром и грибным соусом ТМ Гуляй Поле

Минимум калорий, максимум вкуса и яркости!

Ингредиенты:

Капуста брокколи – 350 г

Сыр твердый – 150 г

Куриное филе отваренное – 250 г

Соус грибной – 40 г

Чеснок – 1 зубчик

Отварите капусту брокколи в кипящей посоленной воде в течение 2 минут, затем промойте холодной водой, чтобы капуста быстро остыла и сохранила свой цвет. Мелко нарежьте предварительно отваренное куриное филе. На крупной терке натрите сыр. По желанию можно выдавить зубчик чеснока. Добавьте грибной соус, молотый перец и перемешайте. Подавать салат к столу можно также посыпав рубленным укропом и грецкими орешками. Салат получается достаточно сытным, но при этом не слишком калорийным и очень вкусным.