Печиво на майонезі

Печиво на майонезі
Такого цікавого рецепту ще не було! Вважаєте, що майонез можна додавати тільки до других страв? А як же побалувати себе чимось солоденьким? Майонез Гуляй-поле допоможе навіть із цим! Сьогодні приготуємо печиво на майонезі! Ви таке взагалі коли-небудь чули?
Нам знадобиться:
🧈 вершкове масло – 200 г + 10 г для змащування листа
🥛 майонез ТМ Гуляй-поле – 200 г
🥚 яйце – 1 шт.
🍚 дрібний цукор – 150 г
🌼 ванільний цукор – 2 ч. л.
🌾 борошно – 550-600 г
🧂 сіль – 1/2 ч. л.
🥮 розпушувач – 1 ч. л.
Крок 1
Вершкове масло наріжте маленькими кубиками, складіть у велику миску і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі. Майонез і яйця дістаньте з холодильника.
Крок 2
Коли вершкове масло стане м’яким, перемішайте його виделкою або вінчиком. Додайте майонез і злегка збийте все разом до отримання маси однорідної консистенції.
Крок 3
Яйце збийте міксером зі звичайним і ванільним цукром.
Крок 4
Отриману яєчну суміш, збиваючи вінчиком або міксером на низькій швидкості, додайте до олійно-майонезної. У результаті повинна вийти однорідна маса.
Крок 5
Зверху над мискою з масою просійте всю муку з розпушувачем і сіллю. Ретельно перемішайте. Тісто для печива на майонезі готове.
Крок 6
Тісто перекладіть столовою ложкою в кулінарний мішок з великою фігурною насадкою. Якщо його розмір не дає можливості помістити всередину все тісто, викладайте частинами.
Крок 7
Деко вистелити папером для випічки і змастити вершковим маслом. Нанесіть на нього з кондитерського мішка невеликі порції тіста на відстані 1 см один від одного. Випікайте печиво до рум’янцю 15-20 хвилин при 200 ° C.
Смачного!