Всі рецепти:
Перший рецепт з майонезом
Toggle content goes here, click edit button to change this text.
Другий рецепт з майонезом
Toggle content goes here, click edit button to change this text.
Рецепт зі смаком
Toggle content goes here, click edit button to change this text.
Другий рецепт зі смаком
Toggle content goes here, click edit button to change this text.
Салат з брокколі, з куркою, сиром і грибним соусом ТМ Гуляй Поле.
Мінімум калорій, максимум смаку і яскравості!
Інгредієнти:
- Капуста броколі – 350 г
- Сир твердий – 150 г
- Куряче філе відварене – 250 г
- Соус Гуляй поле «Грибний видатний» – 40 г
- Часник – 1 зубчик
Відваріть капусту броколі в киплячій підсоленій воді протягом 2 хвилин, потім промийте холодною водою, щоб капуста швидко охолола і зберегла свій колір. Потім потрібно дрібно порізати попередньо відварене куряче філе. На великій тертці натерти сир. За бажанням можна видавити зубчик часнику. Додайте грибний соус «Грибний видатний», мелений перець і перемішайте. Подавати салат до столу можна також посипавши рубаним кропом і волоськими горіхами. Салат виходить досить ситним, але при цьому не надто калорійним і дуже смачним.
Піца
Інгредієнти:
- Яйця – 2шт
- Борошна – 10 ст.л.
- Соль – 1/2 ч.л.
- Соус Гуляй поле «Грибний видатний» – 3 ст.л.
- Вода – 50 мл
- Гриби (шампіньйони) – 100 г
- Помідори – 3 шт.
- Копченої курки – 200 г
- Кетчуп – 1 ст.л.
- Сир – 100 г
1) Готуєм
о тісто. У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль і збиваємо вінчиком. Вводимо борошно і перемішуємо. Додаємо воду. Тісто має на виході вийти рідкуватим.
2) Готуємо начинку. Нарізаємо помідори і гриби слайсами, курку шматочками. Гриби треба обсмажити, для видалення зайвої вологи.
3) У розігріту сковороду додаємо масло. Тісто розподіляємо по всій поверхні, змащуємо верх спочатку кетчупом, потім грибним соусом.
Викладаємо начинку: 1й шар-гриби, наступний-курка, потім помідори. Накриваємо кришкою і готуємо на слабкому вогні 15-20 хв.
Тепер засипаємо тертим сиром і під кришку ще на 5 хв. Смачного!