Ніжні курячі ніжки з хрусткою скоринкою!

Сьогодні ми будемо готувати курячі ніжки за традиційним угорським рецептом. Для приготування вам знадобиться небагато часу та невеликий набір продуктів. Куряче м’ясо виходить соковитим, ароматним, а рум’яна скоринка вже одним своїм виглядом викликає апетит!

Інгредієнти 🥦

Курині ніжки – 800 г
Паприка – 1 столова ложка
Сіль на смак
Мелений чорний перець на смак
Соус Папрік на пікнік від Гуляй-Поле – 4 столові ложки

Лимонний сік – 1 столова ложка.

Приготування 🥣
🔸Курячі ніжки промити та викласти в глибоку форму.
🔸Приготуємо маринад. Змішуємо соус Папрік на пікнік, сіль, паприку, мелений перець, лимонний сік додаємо останнім. Ретельно перемішуємо.
🔸Добре перемішаємо курячі ніжки з маринадом. Поставити на годину в холодильник
🔸Викладаємо у форму для запікання та відправляємо в духовку приблизно на годину за температури 150-160 градусів за Цельсієм.

Страва готується дуже просто та швидко! Смачного!😋