Кесаділья з куркою та яйцем!
Вітаємо! Сьогодні ми готуємо кесаділью з куркою та яйцем 😋

Кесаділья – це мексиканська страва. Кесаділью можна приготувати із різних продуктів, традиційно вона складається з пшеничної або кукурудзяної тортильї з сиром.

Інгредієнти 🥦
Куряче яйце – 1 штука
Помідор – 1 штука
Зелень на смак
Сіль на смак
Соус Часниковий бувай здоровий від Гуляй Поле – 2 столові ложки
Тортильї або лаваш – 1 штуки

Куряча грудка – 100 грамів

Приготування 🥣
🔸 Курячу грудку нарізати кубиками, обсмажити на сковороді з додаванням солі.
🔸 Яйце збити віночком, змішати з нарізаним кубиками помідором, посолити та обсмажити на сковороді з двох сторін.
🔸 Один бік Тортильї змастити столовою ложкою соусу Часниковий бувай здоровий, на один бік (як на чебурек) викласти дрібно нарізаний омлет, кубики курки, посипати зеленню і накрити іншою половиною.
🔸 Нагріти сковороду в якій смажився омлет, покласти в неї тортилью, притиснути рукою зверху, щоб вона стала плоскою та обсмажити з двох боків.
Смачного!❤