Вітаємо! Сьогодні ми готуємо кесаділью з куркою та яйцем
Кесаділья – це мексиканська страва. Кесаділью можна приготувати із різних продуктів, традиційно вона складається з пшеничної або кукурудзяної тортильї з сиром.
Інгредієнти
Куряче яйце – 1 штука
Помідор – 1 штука
Зелень на смак
Сіль на смак
Соус Часниковий бувай здоровий від Гуляй Поле – 2 столові ложки
Тортильї або лаваш – 1 штуки
Куряча грудка – 100 грамів
Приготування
Курячу грудку нарізати кубиками, обсмажити на сковороді з додаванням солі.
Яйце збити віночком, змішати з нарізаним кубиками помідором, посолити та обсмажити на сковороді з двох сторін.
Один бік Тортильї змастити столовою ложкою соусу Часниковий бувай здоровий, на один бік (як на чебурек) викласти дрібно нарізаний омлет, кубики курки, посипати зеленню і накрити іншою половиною.
Нагріти сковороду в якій смажився омлет, покласти в неї тортилью, притиснути рукою зверху, щоб вона стала плоскою та обсмажити з двох боків.
Смачного!