DELTA-FOOD: відповідність ISO 22000:2018 підтверджено

Компанія DELTA-FOOD на підставі результатів оцінювання системи управління безпечністю харчових продуктів отримала сертифікат на систему управління безпечністю продуктів, який видається ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ», органом з сертифікації систем управління (повна назва – «Державне підприємство Запорізький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації). Сертифікат виданий 24 грудня 2020 року та дійсний впродовж трьох років з дати видачі.

Сертифікація підтверджує, що виробництво майонезів, майонезних соусів, гірчиці, соусів компанії відповідає вимогам стандарту ISO 22000:2018 Food safety management systems – Requirements for any organization in the food chain (Система управління безпечністю харчових продуктів,  вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу). Система враховує вимоги щодо розроблення, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

Орган із сертифікації ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» акредитований Національним агентством з акредитації України відповідно до вимог EN ISO/ IEC 17065 (атестат акредитації № 1О231) щодо проведення робіт із сертифікації понад 600 найменувань продукції і послуг. «Одержання нашим виробництвом сертифікату від  ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» є свідченням того, що наша система управління безпекою харчових продуктів повністю відповідає міжнародному стандарту ISO 22000:2018. Тобто наша продукція знаходиться на європейському рівні щодо безпеки  складових,  технологічних процесів виробництва, зберігання та відвантаження готової продукції», – коментує Лариса Галіцина, начальник відділу якості DELTAFOOD.

Контроль відповідності сертифікованої системи управління безпечністю харчових продуктів вимогам зазначеного стандарту здійснюється шляхом наглядового аудиту, періодичність і процедури якого регламентується програмою.

Компанія також має видане ОС ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» Свідоцтво про визнання технічної компетентності про відповідність лабораторії з контролю виробництва компанії вимогам ДСТУ ISO 10012:2005 «Системи керування вимірюванням. Вимоги до процесів вимірювання та вимірювального обладнання» та забезпечує технічну компетентність при проведенні вимірювань згідно з галуззю, що наведена в додатку до цього свідоцтва та є його невід’ємною складовою частиною.

Довідка: ТМ «Гуляй-поле» є торговельною маркою DELTA-FOOD (ТОВ ТД «Дельта», Запоріжжя, 2009 рік). Компанія DELTA-FOOD є виробником майонезів, соусів, гірчиці, соняшникової олії та кукурудзяної палички. За роки своєї роботи компанія стала лідером з виробництва майонезів і майонезних соусів в категорії СТМ для провідних міжнародних, національних і локальних торгових мереж. З 2015 року DELTA-FOOD активно розвиває власний бренд – ТМ Гуляй- поле, під яким випускаються майонези, соуси, гірчиця, соняшникова олія, кукурудзяна паличка високої якості і натурального складу. Накопичений протягом десятиріччя досвід є гарною платформою для подальшого збільшення виробництва, в найближчих планах – виведення на ринок нових позицій під власним брендом. Завдяки ретельно організованій дистрибуції продукція Гуляй-поле присутня у всіх областях України – на ринках, в продуктових магазинах різного масштабу, а також на полицях найбільших торгівельних мереж.