All Posts

Зустрічай новинку – кетчупи Гуляй-поле

Зустрічай новинку – кетчупи Гуляй-поле

DELTA FOOD з середини літа запускає новий продукт – кетчупи Гуляй-поле у дойпаках. Для кінцевого споживача представлено одразу три СКЮ – Томатний, Шашличний, Чилі. Ми розробили серію кетчупів, які простотою свого смаку доповнюють страви українських господинь. Томатний Просто томатний. Так. Нічого зайвого. Збалансований вміст суміші прянощів – перцю гострого чилі та чорного – дозволяє Томатному підкреслити смак страв. Шашличний Звісно природа, мангал, водичка,…

Читати далі

Гуляй-Поле анонсує майонезний соус до посту!

Гуляй-Поле анонсує майонезний соус до посту!

27 лютого починається Великий піст, спеціально до якого були розроблені три новеньких паковання улюбленого майонезного соусу 30%. Продукт зі зниженим вмістом жирів, без інгредієнтів тваринного походження – досконале доповнення до постного меню. Урізноманітнить та збагатить будь-які страви впродовж Великого Посту.

Читати далі

Гуляй-Поле презентує новинку!

Гуляй-Поле презентує новинку!

Зустрічайте три неймовірних смаки! Перші два становлять найпоширеніші смаки, які часто поєднують українські господарки у своїх стравах: майонез з кропом та майонез з гірчицею. Відтепер немає потреби окремо різати кріп чи домішувати гірчицю у майонез – ми все зробили якнайкраще! Третій смак – неймовірний майонез з екстрактом Лайм! Зазвичай господині, роблячи майонез вдома, додають трішечки лимонного соку до майонезу, а…

Читати далі

Гірчиця: як обирати, за що цінувати, як зберігати

Гірчиця: як обирати, за що цінувати, як зберігати

Гірчиця – одна з найвідоміших приправ, яку готують на основі меленого або цілого насіння рослини з тією ж назвою. Ця приправа підвищує апетит та покращує травлення. Залишилося тільки знайти найсмачнішу й натуральну гірчицю! У світі налічується кілька різновидів столової гірчиці На полицях наших крамниць можна обрати безліч різновидів гірчиці: Діжонська гірчиця – найзнаменитіша в Європі. Готується ця гірчиця за старовинним…

Читати далі

Медальйони зі свинини під грибним соусом з цибулею порей та мигдалем!

Медальйони зі свинини під грибним соусом з цибулею порей та мигдалем!

Вітаємо! Медальйони не просто так входять до п’ятірки найпопулярніших страв. На створення цього шедевра потрібно трохи часу, а смак виходить справді чудовий, м’ясо тане у роті!   Інгредієнти🥦 Свинина (філе) – 800 г Цибуля-порей (для соусу) – 1 шт. Соус Грибний Видатний від Гуляй-Поле (для соусу) – 2 ст. л Олія рослинна Гуляй-Поле (для маринаду) – 4 ч. л Мед…

Читати далі

Вітаємо з днем закоханих!

Вітаємо з днем закоханих!

Кохання повинне зігрівати, навіть взимку! У свято Святого Валентина хочеться побажати тепла та дива, вам і вашим другим половинкам. Бажаємо успіхів на роботі та взаємного кохання!

Читати далі

DELTA FOOD номіновано на статус-звання «ВИБІР КРАЇНИ»

DELTA FOOD номіновано на статус-звання «ВИБІР КРАЇНИ»

Компанія DELTA FOOD (ТОВ ТД «Дельта») офіційно номінована на статус-звання «ВИБІР КРАЇНИ» 2021.  Метою Національної премії «Вибір Країни» є популяризація бізнесу України, підвищення економіки, можливість дати кращим компаніям в своєму сегменті виділитися на фоні інших, завойовувати нові ринки та ще сумлінніше працювати. “Національна премія «Вибір Країни» провела ранжування всіх суб’єктів господарювання на території України і ми раді вам повідомити, що ваше підприємство офіційно…

Читати далі

Мідії в сирному соусі!

Мідії в сирному соусі!

Сьогодні ми готуємо мідії у сирному соусі! Готувати таку страву не складно та дуже швидко. Спробувавши раз такі мідії, любителі морепродуктів надовго залишаться шанувальниками цього рецепту. Інгредієнти Соус Сирний неймовірний від Гуляй Поле – 100 г Мідії – 1 кг Молоко – 200 мл Вино біле сухе – 100 мл Лук-порей (біла частина + 2-3 см світло-зеленої) – 1 шт.…

Читати далі

Кесаділья з куркою та яйцем!

Кесаділья з куркою та яйцем!

Вітаємо! Сьогодні ми готуємо кесаділью з куркою та яйцем Кесаділья – це мексиканська страва. Кесаділью можна приготувати із різних продуктів, традиційно вона складається з пшеничної або кукурудзяної тортильї з сиром. Інгредієнти Куряче яйце – 1 штука Помідор – 1 штука Зелень на смак Сіль на смак Соус Часниковий бувай здоровий від Гуляй Поле – 2 столові ложки Тортильї або лаваш…

Читати далі

Ніжні курячі ніжки з хрусткою скоринкою!

Ніжні курячі ніжки з хрусткою скоринкою!

Сьогодні ми будемо готувати курячі ніжки за традиційним угорським рецептом. Для приготування вам знадобиться небагато часу та невеликий набір продуктів. Куряче м’ясо виходить соковитим, ароматним, а рум’яна скоринка вже одним своїм виглядом викликає апетит! Інгредієнти Курині ніжки – 800 г Паприка – 1 столова ложка Сіль на смак Мелений чорний перець на смак Соус Папрік на пікнік від Гуляй-Поле –…

Читати далі