Печений лосось з ніжним грибним соусом Грибний Видатний від Гуляй-Поле

🌿Інгредієнти:
✅Філе лосося – 500 г
✅Олія оливкова або соняшникова для змащування – 1 ст. л
✅Соус Грибний Видатний від Гуляй-Поле — на смак
✅Часник – 3 зубчики
✅Соєвий соус – на смак
✅Спеції розмарин, чебрець, чорний перець – на смак

🌿Приготування
🔸Підготуємо продукти. Добре промийте лосось під водою і протріть сухою серветкою.
Помістимо всі спеції у посуд, додамо соєвий соус, часник. Перемішуємо до однорідної субстанції, ви також можете додати ще будь-які сухі приправи, такі як базилік, шавлія, куркума, або паприка на смак.
🔸Змажемо олією форму для запікання. Викладаємо лосось у форму і добре змащуємо спеціями з усіх боків.
🔸Запікаємо в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів.
🔸При подачі на тарілку викладіть лосось, зверху поливаємо Грибним соусом від Гуляй-Поле. Соус зі шматочками грибів відмінно доповнює смак ніжної риби.

Готується страва дуже просто, але виходить дуже смачно! Смачного !