Пікнік на свято: що брати, щоб смачно готувати!

Пікнік на свято: що брати, щоб смачно готувати!

Попереду довгі вихідні, впродовж яких ми зможемо насолоджуватися відпочинком на природі. Що ж взяти із собою, щоб смачно готувати та задовільнити різні найвибагливіші смаки? Ми зібрали добірку яскравих страв з продукцією від Гуляй-поле.

Що ж ми рекомендуємо взяти із собою? По-перше, гірчицю Пекельну або Гостру та майонезний соус Сімейний для маринування м’яса. По-друге, наші яскраві соуси – Грибний видатний, Часниковий бувай здоровий, Сирний неймовірний, Тартар на кальмар та звичайно Папрік на пікнік! А на десерт – кукурудзяні палички Гуляй-поле! А що зі всім цим робити? Звичайно – смакувати! Як? Відповідаємо!

м’ясо із соусом Папрік на пікнік від Гуляй-поле

оооо!!! Тут якщо ви не куштували обсмажені крила або ніжки курча, сосисочки чи ковбаски, наггетси чи стейки із соусом  Папрік на пікнік від Гуляй-поле, то ви не розкрили їх справжній смак!

 картопелька  під соусом Грибний видатний від Гуляй-поле
Спробуйте соус Грибний видатний від Гуляй-поле зі смаженою картоплею, з картоплею в мундирах, з печеною картоплею або картопелькою-фрі! А як збагатить смак молодої картопельки вершковий смак соусу зі шматочками грибочків!

овочі під соусом Часниковий бувай здоровий від Гуляй-поле
кабачки смажені. Присолені, обвалені в борошні, тоненькі або нарізані товстіше (в залежності від смаку кухаря), зарум’янені в пісному маслі – що може бути краще! Певно ви зазвичай рубите часничок та змішуєте його з майонезом, а потім притрушуєте кропом чи петрушкою. Втім ви також можете швидко покращити смак кабачка, запеченого на грилі,  просто додавши на кожну пластиночку кабачку красивий купол соусу Часниковий бувай здоровий!

«тещин язик»  з баклажанів  – це, мабуть, самий смачний і найпопулярніший рецепт з цього овоча. Смажені або запечені на грилі баклажани з часником, такі ж гострі, як тещин язик, завжди бажані на святковому столі. До речі, саме пікантний тещин язик першим зникає зі столу. Основний секрет – вимочити порізані баклажани в підсоленій воді хвилин 15-20. Це робиться для того, щоб вийшла вся гіркота. Пропорція солі особливої ​​ролі не грає (можливий варіант: пів столової ложки на літр-півтора води). Після обсмажування та перед додаванням в кожний рулетик скибочки помідорки  господині зазвичай змазують пластинку баклажану часниковим соусом. Впевнені, що саме Часниковий бувай здоровий від Гуляй-поле, покаже, що назва страви не даремна!

молода картопелька. Втім не лише молоду, а будь-яку картопельку ви можете спробувати картопельку з соусом Часниковий бувай здоровий! До речі, він пасує не лише до молодої картоплі: спробуйте зі смаженою картоплею, з картоплею в мундирах, з картоплею печеною, з картопелькою-фрі!

овочі під соусом Тартар на кальмар від Гуляй-поле
кабачки смажені. Спробуйте додати до присолених, обвалених в борошні, зарум’янених в пісному маслі Гуляй-поле кабачків купол соусу Тартар на кальмар від Гуляй-поле! Ніжний вершковий смак та шматочки солених огірків зроблять звичайну страву ще цікавішою!

баклажани.   Зробіть башенки зі смажених баклажанів та помідорів! Треба просто обсмажити або запекти на грилі кружечки баклажанів в олії Гуляй-поле. Викласти на тарілку, додати купол соусу Тартар на кальмар від Гуляй-поле, потім накрийте таким же кружечком спілого помідору. Знову додайте соус. І так будуйте до бажаного результату. Прикрасьте страву зеленню.

молода картопелька. Зазвичай молоду картопельку ми із задоволенням їмо з вершковим маслом та кропом, втім ви можете спробувати картопельку з соусом Тартар на кальмар від Гуляй-поле! Це ж неперевершене поєднання вершкового смаку, солених огірків, шматочки яких є в соусі, та картопельки! До речі, він пасує не лише до молодої картоплі: спробуйте зі смаженою картоплею, з картоплею в мундирах, з картоплею печеною, з картопелькою-фрі!

бутерброди та рулети з Грибним видатним від Гуляй-поле
бутерброди на канапки. Спробуйте додати Грибний видатний для намазування на будь-які хлібці, канапки! Навіть м’ясо буде зайвим! Просто додайте овочів та сиру!

фаршировані лаваші. Ви також можете змастити лаваш соусом Грибний видатний від Гуляй-поле, а потім загорнути в нього натертий сир, нашинковане готове м‘ясо чи ковбаску, помідори та зелень! Можна обсмажити на пательні або ж їсти одразу як шаурму!

бургери. Зазвичай бургери не містять грибів, але відомі ресторани додають солені огірки. А чому б не спробувати додати шматочки грибочків одразу з соусом, адже огірки входять у склад Грибного видатного від Гуляй-поле?!

бутерброди та рулети з Сирним неймовірним від Гуляй-поле
бутерброди на канапки. Майже у всіх бутербродах в тій чи іншій інтерпретації присутній сир – або м’який для намазування або твердий – скибочкою зверху. А якщо замінити звичайний сир соусом Сирний неймовірний від Гуляй-поле, який містить натуральний сирний порошок, щоб швидко отримати ніжний соковитий бутерброд?

фаршировані лаваші. Ви також можете змастити лаваш соусом Сирний неймовірний від Гуляй-поле, а потім загорнути в нього нашинковане  готове м‘ясо чи ковбаску, помідори та зелень? Можна обсмажити на пательні або ж їсти одразу як шаурму! Про ще один варіант рулету з Сирним неймовірним ми розповімо наступного разу!

бургери. Зазвичай бургери містять скибочку сиру, а якщо зробити традиційну страву більш соковитою, намастивши булочку соусом Сирний неймовірний від Гуляй-поле?!

хотдоги. Так-так, у цю страву зазвичай сир не додається, втім… а чому б і не намастити булочку соусом Сирний неймовірний від Гуляй-поле, щоб отримати щось дійсно новеньке та ідеальне!

бутерброди та рулети з Папрік на пікнік від Гуляй-поле
бутерброди на канапки. Якщо ви готуєте бутерброди для перекусу або канапки на святковий стіл спробуйте замінити будь-яку намазку соусом Папрік на пікнік від Гуляй-поле. Доречно, якщо у страву входить шинка, ковбаски або сосиски.

фаршировані лаваші. Ви також можете змастити лаваш соусом Папрік на пікнік від Гуляй-поле та нарізати курине філе, сир, помідори та зелень для обсмаження на пательні. Вийде неперевершена закусочка.

бургери. Що може бути краще ніж намастити булочку соусом Папрік на пікнік, покласти котлетку чи скибочку ковбаски, лист зеленого салату, кружочок цибульки та сир! Можна прогріти на грилі чи їсти одразу!

хотдоги. Для улюбленої нами швидкої страви із булочки та сосиски Папрік на пікнік  від Гуляй-поле – теж гарний вибір!

морепродукти під соусом Тартар на кальмар від Гуляй-поле

креветки. Спробуйте вишукану страву  креветки із соусом Тартар на кальмар! Треба підсмажити на вершковому маслі часничок, додати креветки. Трохи підсмажити. Або просто відварити креветки. Креветки особливо гарні з вершково-пряним соусом Тартар на кальмар від Гуляй-поле зі шматочками солених огірків.

риба. Самим простим способом для приготування є запікання. До речі й корисним. А запікання на грилі – це щось дійсно неймовірне! Взяти філе улюбленої рибки,  змішати соняшникову олію Гуляй-поле, соєвий соус, сік лайма, орегано, сіль і перець. Витримати рибу в цьому маринаді 30 хвилин. На сітку для мангалу зробити коробочку з фольги за розміром рибного філе, викласти рибу, запікати до готовності. Готову рибку залишити на деякий час у фользі, щоб вона ввібрала все соки. Подати рибку під соусом Тартар на кальмар від Гуляй-поле, прикрасивши часточкою лимона і кропом.

Довідка:

ТМ «Гуляй-поле» є торговельною маркою DELTA FOOD (ТОВ ТД «Дельта», Запоріжжя, 2009 рік).  Компанія DELTA FOOD є виробником майонезів, майонезних соусів, гірчиці і соняшникової олії, кукурудзяної палички.  За роки своєї роботи компанія стала лідером з виробництва майонезів і майонезних соусів в категорії СТМ для провідних міжнародних, національних і локальних торгових мереж.  З 2015 року DELTA FOOD активно розвиває власний бренд – ТМ Гуляй-поле, під яким випускаються майонези, майонезні соуси, гірчиця, соняшникова олія, кукурудзяна паличка високої якості і натурального складу.  Накопичений протягом десятиліття досвід є гарною платформою для подальшого збільшення виробництва, в найближчих планах – виведення на ринок нових позицій під власним брендом.  Завдяки ретельно організованою дистрибуції продукція Гуляй-поле присутня у всіх областях України – на ринках, в продуктових магазинах різного масштабу, а також на полицях найбільших торговельних мереж.